MasterChef: Η απόφαση της Μαργαρίτας που ξάφνιασε τους κριτές λίγο πριν τη δοκιμασία

Η μπλε ομάδα του MasterChef έχασε, με την Μαργαρίτα να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της… Οι κριτές ανακοίνωσαν στην αρχηγό πως δεν θα έχει κανένα πλεονέκτημα απόψε και μαζί με τους υπόλοιπους προχώρησαν στη δοκιμασία ασυλίας.

Μάλιστα, ως αρχηγός η Μαργαρίτα θέλησε να αναλάβει την ευθύνη για την ήττα της ομάδας της. Για αυτό ανακοίνωσε στους κριτές και στην ομάδα της πως δεν θέλει να διαγωνιστεί στη Δοκιμασία Ασυλίας ώστε να μην στερήσει τη λευκή ποδιά από κανέναν συμπαίκτη της. Επίσης ζήτησε από τους υπόλοιπους να την ψηφίσουν στην αυριανή ψηφοφορία, ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

“Αν γίνεται εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω στη δοκιμασία της ασυλίας. Γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν περισσότερο την ασυλία και αύριο θα ήθελα να ψηφιστώ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Δεν θέλω να σας προσβάλλω, αύριο θέλω να ψηφιστώ. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και να μη στερήσω από κάποιο παιδί την ποδιά. Θέλω να είμαι υποψήφια προς αποχώρηση” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Read More

And More