MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή – Ο Βασίλης Βαλέχας αποχώρησε οικειοθελώς, έσωσε τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Εκτός MasterChef ο Βασίλης Βαλέχας μετά δοκιμασία αποχώρησης η οποία ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη ανατροπή.

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef 6 οι κριτές συνάντησαν τους υποψήφιους προκειμένου να παρουσιάσουν το πιάτο αντιγραφής πάνω στο οποίο θα έπρεπε να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως οι έξι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο MasterChef.

Ο Γιάννης Σδούγκας είχε στη διάθεσή του κάρτα ασυλίας την οποία δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει. Ο ίδιος ωστόσο έκανε κάποιες σκέψεις προκειμένου να σώσει τον Δημήτρη Ταϊρίδη, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στο twitter.

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε κανονικά για τους έξι υποψήφιους οι οποίοι αργότερα παρουσίασαν τα πιάτα τους μπροστά στον Σωτήρης Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

MasterChef – Απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση

Μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας, οι έξι υποψήφιοι στάθηκαν μπροστά στους κριτές προκειμένου να ακούσουν την απόφασή τους. 

Φανερά απογοητευμένοι, Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος, αφού κανείς από τους έξι δεν κατάφερε να πετύχει την τέλεια αντιγραφή. Οι κριτές ανακοίνωσαν στον Δημήτρη Ταϊρίδη πως παρουσίασε το χειρότερο πιάτο, ενώ θα πρέπει να αποχωρήσει.

Την ώρα που ο Δημήτρης αποχαιρετούσε το MasterChef ο Βασίλης Βαλέχας διέκοψε προκειμένου να ανακοινώσει πως αποχωρεί οικειοθελώς για επαγγελματικούς λόγους.

Έτσι με βάση τους κανονισμούς του MasterChef, ο Δημήτρης παραμένει, παίρνοντας την κενή θέση που άφησε ο Βασίλης!

 

Read More

And More