MasterChef: Η αποψινή αποχώρηση φέρνει απογοήτευση και δάκρυα συγκίνησης

Ο Μάριος Λιόλιος, ως νικητής του Mystery Box στο χθεσινό MasterChef, μοίρασε στους συμπαίκτες του αριθμό κονσερβών για να μαγειρέψουν στο Tεστ Δημιουργικότητας, ενώ ο ίδιος επέλεξε να μην προκαλέσει τη Φανή Ζιώγα σε μαγειρική μονομαχία αλλά να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από την ασφάλεια του εξώστη.

Οι επιλογές του ξάφνιασαν αρκετούς συμπαίκτες του και άφησαν ερωτηματικά, αφού δεν φάνηκε να ευνοεί όλα τα μέλη της κόκκινης ομάδας, στην οποία ανήκει.

Πιάτα με φαντασία και άρτια τεχνική εξέπληξαν θετικά τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ άλλα τους άφησαν προβληματισμένους. Νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος κέρδισε και τα πλεονεκτήματα για την επόμενη Ομαδική Δοκιμασία.

Ο Στέφανος Σαμανής, η Αναστασία Ντμίτρουκ, η Τατιάνα Χαρτάτι, ο Γιώργος Μελανδίνος, είναι αυτοί που θα λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης, για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef 2022.

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης, μία ανακοίνωση και τα νέα δεδομένα που φέρνει θα αφήσουν διαγωνιζόμενους και κριτές έκπληκτους.

Οι τρεις, τελικά, υποψήφιοι για αποχώρηση, θα μαγειρέψουν με πάθος για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό, αφού κανείς δεν θέλει να είναι αυτά τα τελευταία λεπτά μαγειρικής του στο MasterChef 2022. Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ένας ή μία θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

 

Η αποχώρηση φέρνει απογοήτευση για το «άδοξο» τέλος αλλά και δάκρυα συγκίνησης στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Read More

And More