MasterChef: Η εξομολόγηση του Παύλου για το πώς είπε στους γονείς του ότι είναι γκέι

H πρώτη φάση των auditions στο MasterChef συνεχίζεται με αμείωτη ένταση! Εκείνοι, που θα βρεθούν στην κουζίνα με την πεποίθηση ότι τα πράγματα είναι εύκολα, δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης, που το θέλει πολύ αλλά και που αντέχει περισσότερο.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ήρθαν στο MasterChef με σκοπό να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού ήταν ο Παύλος. Ο διαγωνιζόμενος από την Κύπρο εξομολογήθηκε ότι είναι γκέι και δυσκολεύτηκε αρκετά να το αποκαλύψει στους γονείς του: 

“Μεγαλώνοντας σαν γκέι στην Κύπρο, είναι κλειστά λίγο τα πράγματα, ήθελα από μικρός να φύγω. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία πήγα στην Θεσσαλονίκη να σπουδάσω στο Χημικό. Ήμουν λίγο ξεροκέφαλος αλλά όταν το συνειδητοποίησα ήμουν μικρός. Γύρω στα 17 έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μητέρα μου μεγάλωσε σε χωριό που δεν είχαν τρεχούμενο νερό, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να είσαι γκέι στον 20ο αιώνα” εξομολογήθηκε ο Παύλος.

Read More

And More