MasterChef: Η Φανή «ξεσκεπάζει» τον Γρηγόρη για την συμπεριφορά του στο σπίτι

Η πρώτη κόντρα του φετινού MasterChef είναι γεγονός. Φανή Ζιώγα και Γρηγόρης Γιαννόπουλος δεν τα πάνε καθόλου καλά στο σπίτι, κάτι που δεν άργησε να αποκαλυφθεί και μπροστά στους κριτές.

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef 6, Μπλε και Κόκκινη ομάδα συναντήθηκαν στο πρώτο συμβούλιο για φέτος, προκειμένου να ακούσουν την αξιολόγηση τους από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζάς, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσίαζε για δεύτερη φορά από τα γυρίσματα.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος είπε για την Φανή Ζιώγα: «Τα παιδιά ξέρουν ότι δεν δίνω σημασία, είμαι πιο ελεύθερος. Εκείνη τη στιγμή, με κοίταξε κι είπα αυτήν. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν τη θεωρώ τίποτα.

Η κοπέλα με το καρό πουκάμισο που είδα χθες και την επέλεξα χθες για αρχηγό, είναι σαν αυτούς που βλέπεις στο φανάρι. Κάθεστε δίπλα δίπλα και λες τι φάτσα είναι αυτή; Γιατί με κοιτάει;»

Η απάντηση της Φανής έφερε αποκαλύψεις για το προφίλ του στο σπίτι του MasterChef αλλά και την συμπεριφορά του απέναντι στους συμπαίκτες του: «Ο Γρηγόρης έχει μια υπεροψία στο σπίτι, με θεωρεί αδύναμη και πίστευα πως στην ομαδική ήθελε να πάει με ένα σίγουρο αποτέλεσμα, δεν με ενοχλεί.

Δεν έχει μόνο απέναντί μου υπεροψία, έχει απέναντι σε όλους. Ακόμη και με την ομάδα του πιστεύει ότι είναι το dream team και ότι είναι άχαστοι», είπε η Φανή για τον Γρηγόρη στο νέο επεισόδιο του MasterChef.

 

Read More

And More