MasterChef: Η Γεωργία απαντά στα πειράγματα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – «Αν δεν ήταν παντρεμένος, θα έβγαινα»

Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση στο MasterChef 2024 που οδήγησε στην υποψηφιότητα του Αλέξανδρου, Γκρι και Μπορντό μπριγάδα βάζουν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν ξανά τη νίκη.

Και στη σημερινή δοκιμασία οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε ζευγάρια υπό τις οδηγίες του Λευτέρη, ο οποίος ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας από τη χθεσινή αναμέτρηση, είχε το πλεονέκτημα να ορίσει εκείνος τις δυάδες που θα μονομαχήσουν, καθώς και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει κάθε παίκτης.

Κατά τη διαδικασία συλλογής των πρώτων υλών από την αποθήκη του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει τα γνωστά χιουμοριστικά του πειράγματα στους διαγωνιζόμενους, μία εκ των οποίων ήταν και η Γεωργία.

«Γεωργία, εγώ θα το πω το παράπονό μου. Έχει ομορφύνει, έκοψες και το μαλλάκι σου κοντό καρέ και τα λοιπά και δεν μας δίνεις πλέον σημασία», είπε αρχικά ο σεφ και κριτής του παιχνιδιού.

«Δεν σας δίνω σημασία, σεφ; Τα καλύτερα πιάτα σας φέρνω κάθε μέρα», απάντησε η διαγωνιζόμενη

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Δεν λέω αυτό. Εννοώ σε προσωπικό επίπεδο… δεν μας δίνεις σημασία, μας σνομπάρεις».

Γεωργία: «Μόλις μας δοθεί η ευκαιρία, θα κάνουμε κι άλλα. Εγώ είμαι έτοιμη για όλα».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Ήρεμα, παιδί μου».

«Εγώ χαίρομαι όταν μου μιλάει ο κύριος Κουτσόπουλος… ε ντρέπομαι κιόλας αλλά δεν με πειράζει. Είναι παντρεμένος ο άνθρωπος. Αν δεν ήταν παντρεμένος, θα έβγαινα», πρόσθεσε η παίκτρια του MasterChef.

Read More

And More