MasterChef: Η Κωνσταντίνα βγήκε στον “τάκο” εξαιτίας του Τζιοβάνι και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef η Λία, η Ανούς, η Μαργαρίτα και ο Παύλος φόρεσαν τις μαύρες ποδιές τους και μπήκαν στην κουζίνα του reality προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Τζιοβάνι, ο οποίος είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας στο τεστ δημιουργικότητας, επιφύλασσε μια μικρή έκπληξη τους τέσσερις υποψήφιους, καθώς παραχώρησε την κάρτα του στη Μαργαρίτα με αποτέλεσμα εκείνη να “σωθεί” και να περάσει στους έντεκα φιναλίστ, χωρίς να μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης. 

Η συγκεκριμένη απόφαση του Τζιοβάνι οδήγησε την Κωνσταντίνα στον “τάκο”, αφού το πιάτο της ήταν το επόμενο χειρότερο στον πίνακα της αξιολόγησης. Η ίδια απογοητεύτηκε από την έκβαση της ιστορίας και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό της με τον Τζιοβάνι. 

“Ο Τζιοβάνι είπε ότι δεν θέλει να χρησιμοποιηθεί η κάρτα γι’ αυτόν και γενικότερα δεν θέλει να υπάρχει… Από τη στιγμή που δεν θέλει να υπάρχει και να χρησιμοποιείται γιατί δεν την έβαλε στην τσέπη του και να την ξεχάσει; Δεν ξέρω τι εννοούσε… Μπορεί να μην το μετέφρασε καλά στα ελληνικά, ας το έλεγε στα ιταλικά γιατί μπορεί να το καταλαβαίναμε καλύτερα”, είπε η Κωνσταντίνα.

Δες στο βίντεο:

Read More

And More