MasterChef: Η Μαρία πέρασε με τρία ναι στο σπίτι – Τα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχτεί στις κουζίνες

Η Μαρία είχε δοκιμάσει την τύχη της στον πρώτο κύκλο του MasterChef, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να στήσει πιάτο, με συνέπεια να μην περάσει στα bootcamps. Στο δεύτερο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου επέστρεψε με έναν μοναδικό στόχο! Να κερδίσει τρία ναι και να βρεθεί στην επόμενη φάση!

Η νεαρή μαγείρισσα κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις γαστρονομικές της ικανότητες και πήρε τρία ναι, με αποτέλεσμα να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef! Βεβαίως, την στιγμή της ανακοίνωσης από τους τρεις κριτές, η Μαρία δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της από τον ενθουσιασμό πως βρίσκεται ένα βήμα, πια, πιο κοντά στο όνειρο της!

Διάβασε επίσης: Αυτή είναι η δεύτερη παίκτρια που πέρασε κατευθείαν στο σπίτι

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας, η Μαρία αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί κατά καιρούς σεξιστικά σχόλια στις κουζίνες όπου δούλευε: “Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τις κουζίνες, αλλά μερικές δεν ήταν και τόσο… Έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές. Έχω δεχτεί αρκετά σχόλια από μάγειρες. Σεξιστικά κυρίως. Η κουζίνα είναι δύσκολη για μια γυναίκα. Υπάρχει αρκετή αμφισβήτηση όσο ανεβαίνεις και προχωράς. Ειδικά από άντρες…”.

Read More

And More