MasterChef: Η συγκινητική ιστορία της Μαρίνας – “Κόλλησα τοξόπλασμα και έχασα την όρασή μου από το αριστερό μάτι”

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef η Μαρίνα μπήκε στην κουζίνα με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, γεγονός που δεν μαρτυρά τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της. Μπορεί τώρα να είναι μανούλα δύο παιδιών και να ζει την οικογενειακή ευτυχία, ωστόσο σε ηλικία 14 ετών κόλλησε τοξόπλασμα ενώ αργότερα βίωσε τον ρατσισμό.

“Δυναμική δεν ήμουν πάντα στη ζωή μου γιατί λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας στην ηλικία των 14 ετών. Κόλλησα τοξόπλασμα από μία γάτα και το μικρόβιο με χτύπησε στο οπτικό νεύρο με αποτέλεσμα να χάσω την όρασή μου από το αριστερό μάτι. Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Για ΄ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε να βρίσκομαι καθημερινά στο νοσοκομείο χάνοντας όλη την εφηβική ηλικία μου, τους φίλους, την καθημερινότητά μου.

Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή παρ΄όλα αυτά όταν λες σε ένα παιδάκι ότι δεν μπορεί να φάει αλάτι και ζάχαρη και πρέπει να τα κόψει όλα, κάνει παρατυπίες με αποτέλεσμα να φτάσω 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν ήθελα να κάνω παρέες και όπως όλα τα παιδάκια από την Αλβανία και εγώ και οι αδελφές μου βιώσαμε τον ρατσισμό.

Το μόνο πράγμα που με έβγαλε από αυτό ήταν ο αθλητισμός. Κατέβηκα σε μία ομάδα χαντμπολ. Τώρα έχουμε το 75%. Δεν μπορείς να εστιάσεις σε πράγματα αλλά μπορώ να κινηθώ στο χώρο χωρίς να πέσω πάνω σε πράγματα”, ανέφερε η Μαρίνα.

Read More

And More