MasterChef: Η συγκινητική ιστορία του Γιώργου που μεγάλωσε με τη γιαγιά του – Πέρασε στην επόμενη φάση;

Τη δική του ιστορία μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του MasterChef ο Γιώργος. Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να αποσπάσει δύο ναι από τους κριτές και έτσι θα διεκδικήσει την είσοδό του στο σπίτι του reality στη φάση του Bootcamp. 

Στο εισαγωγικό βίντεο, ο Γιώργος αποκάλυψε ότι μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού του, καθώς με τη μητέρα του δεν έχει καμία σχέση ενώ ο πατέρας του δούλευε πολύ. Παράλληλα, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef για χάρη της γιαγιάς του που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

“Όταν ήμουν δέκα χρονών οι γονείς μου πήραν διαζύγιο και εγώ επέλεξα να ζω με τη γιαγιά και τον παππού γιατί ο μπαμπάς μου δούλευε πολλές ώρες και με τη μαμά μου δεν έχω κάποια επαφή. Για να βρίσκομαι κοντά στον παππού και τη γιαγιά μου έχω θυσιάσει προσωπικό χρόνο, έχω θυσιάσει χρόνο από τη δουλειά μου αλλά δεν μετανιώνω καθόλου γιατί το έκανα με τη θέλησή μου και αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το ξαναέκανα με κλειστά τα μάτια.

Η γιαγιά μου μού έλεγε εδώ και καιρό να μπω στο παιχνίδι. Τώρα δεν είναι στη ζωή αλλά πάντα όταν βλέπαμε το MasterChef – γιατί το βλέπαμε μαζί – μου έλεγε ότι μαγειρεύω καλά και γιατί να μην μπω να δοκιμάσω. Είναι ένας λόγος, μπορεί και ο σημαντικότερος που είμαι εδώ πέρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More