MasterChef: Η Τατιάνα Χαρτάτι αποχώρησε εκτάκτως αιφνιδιάζοντας τους πάντες

Εκτός MasterChef 6 η Τατιάνα Χαρτάτι. Η 53χρονη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, ανακοινώνοντας την απόφασή της.

Η Τατιάνα Χαρτάτι ενημέρωσε τους κριτές πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς, προκειμένου να γυρίσει πίσω στην οικογένειά της και στην αγκαλιά των παιδιών της.

Η ανακοίνωσή της μάλιστα αιφνιδίασε τους πάντες στο πλατό, με τους κριτές να της δίνουν περισσότερο χρόνο προκειμένου να ξανασκεφτεί την απόφασή της. Η Τατιάνα Χαρτάτι, πιο σίγουρη από ποτέ, αποχωρίστηκε την ποδιά του MasterChef αποχαιρετώντας κριτές και συμμετέχοντες.

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε κανονικά. Ο Στέφανος Σαμανής, η Αναστασία Ντμίτρουκ και  ο Γιώργος Μελανδίνος διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef 6

Όσο για την κενή θέση που άφησε πίσω της η Τατιάνα Χαρτάτι, οι κριτές ενημέρωσαν, πως όπως σε κάθε ξαφνική αποχώρηση, έτσι και τώρα, θα επιστρέψει ο τελευταίος κατά σειρά παίκτης που αποχώρησε. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χριστόφορο Κατσιάνα, ο οποίος σύντομα επιστρέφει στο MasterChef.

Τατιάνα Χαρτάτι – Λίγα λόγια για την παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef

Πριν από χρόνια η κόρη της Τατιάνας είχε λάβει μέρος στο MasterChef Junior. Η αγάπη της για τη μαγειρική την ώθησε φέτος να δοκιμάσει και αυτή την τύχη της στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό του κόσμου. Η Τατιάνα, με καταγωγή από την Ινδονησία, είναι πάντα χαμογελαστή, καλοδιάθετη και μέσα στην καλή χαρά.

Η σχεδόν…Ελληνίδα, πλέον, επιχειρηματίας συνδυάζει στην κουζίνα τις ελληνικές αλλά και από τον τόπο καταγωγής της γεύσεις, πιστεύοντας πως αυτό είναι ένα καλό εφόδιο για την πορεία της στον διαγωνισμό, η οποία ωστόσο ολοκληρώθηκε σύντομα μετά την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Read More

And More