MasterChef – Κωστής Αλεξάκης: Όσα δεν γνωρίζεις για τον Κρητικό παίκτη που αποχώρησε ξανά από το reality

Η δεύτερη προσπάθεια να ξεχωρίσει μέσα στο MasterChef δεν απέδωσε καρπούς και έτσι ο Κωστής Αλεξάκης αποχώρησε ξανά από το παιχνίδι. Ο 32χρονος παίκτης επέστρεψε στο MasterChef μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Ράπτη, ωστόσο και αυτή τη φορά η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν μικρή σε διάρκεια.

Μετά από μια αποτυχημένη μαγειρική προσπάθεια, ο Κωστής Αλεξάκης χαιρέτησε για τελευταία φορά τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έβγαλε την ποδιά του και έκλεισε μια πάντα την πόρτα του δημοφιλούς reality. Πλέον, θα συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό του στη μαγειρική εκτός του MasterChef.

Ποιος είναι όμως ο Κωστής Αλεξάκης:

Ο Κωστής με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, μπήκε στο MasterChef 5 για να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από τη μαγειρική!

Γι’ αυτήν άλλωστε άφησε στην άκρη τις σπουδές του στη φιλολογία και αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρά του στον χώρο της γαστρονομίας και να πάρει οποιοδήποτε ρίσκο κι αν χρειαστεί για την υλοποίησή τους.

Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από το αγαπημένο του νησί και ήρθε να αναλάβει ένα μικρό εστιατόριο στην Αθήνα. Τα τελευταία 6 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική, έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο να εκφράζεται.

Ο κοινωνικός, ευδιάθετος, και συνάμα αυτοσαρκαστικός Κωστής από τις οντισιόν κιόλας έκανε τους τρεις κριτές να ξεσπάσουν στα γέλια όταν του ζήτησαν να τους πει μία μαντινάδα κι εκείνος δεν άκουσε καλά και άρχισε να τους μιλά για… μαρινάδες!

Δες την οντισιόν του Κωστή Αλεξάκη:

 

Read More

And More