MasterChef – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί – Το όνειρο της μαγειρικής και ο έρωτας που τη γύρισε στην Ελλάδα

Το MasterChef είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές και στο αποψινό επεισόδιο μας επιφύλασσε ακόμα μία. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου, είναι η παίκτρια που δεν κατάφερε να πείσει τους τρεις κριτές και τον δημιουργό του γλυκού με το πιάτο της και έτσι έβγαλε την ποδιά της και αποχώρησε από το reality μαγειρικής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του MasterChef 5, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είχε εντυπωσιάσει πολλάκις τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά με τις γευστικές δημιουργίες της, κερδίζοντας έτσι δεκάδες θετικά σχόλια. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν κατάφερε να αποδείξει τις ικανότητές της και έτσι η κακή παρασκευή του γλυκού ήταν ο λόγος που η πόρτα του MasterChef έκλεισε οριστικά για εκείνη.

Ποια είναι όμως η Μαργαρίτα Νικολαΐδη;

Είναι 27 χρονών και κατάγεται από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Οι φίλοι και οι συνάδελφοί της προτιμούν να τη φωνάζουν με το επίθετό της, το οποίο είναι “γλωσσοκοπάνα”. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έχει σπουδάσει μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Στο σχολείο ήταν πολύ σκανταλιάρα και η μητέρα της τη μάλωνε συνεχώς επειδή δεν διάβαζε. 

Η μαγειρική αποτελεί για εκείνη τρόπο ζωής. Αν και είναι μικρή σε ηλικία, η ίδια έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, κυνηγώντας το όνειρό της. Ο λόγος που αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη έχει όνομα και επίθετο… Ο Χρήστος Καλομοίρης είναι ο σύντροφός της και ο άνθρωπος που θέλει να παντρευτεί. Οι δυο τους μετρούν δύο χρόνια κοινής πορείας.

Το βράδυ της Τρίτης 6 Απριλίου η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στέφθηκε νικήτρια του Silver Award, κερδίζοντας το ποσό των 10.000 ευρώ. Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση για το κατόρθωμά της μιας και, όπως παραδέχτηκε, ποτέ στη ζωή της δεν είχε τόσα χρήματα. Μετά τη νίκη της δε δίστασε να πετάξει τη σπόντα της στον σύντροφό της, αναφέροντας πως τώρα που υπάρχουν λεφτά για το γάμο τους δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

 

Read More

And More