MasterChef – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Οι αποκαλύψεις της μητέρας της για τον θάνατο του πατέρα της και τα δύσκολα χρόνια

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη μετά τη νίκη της στο MasterChef, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“. Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, ούσα πολύ συγκινημένη, μίλησε για το μεγάλο όνειρο που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα.

Μαζί της στο πλατό βρέθηκε και η πολυαγαπημένη μητέρα της, Σοφία, που μπορεί να μένει μόνιμα στη Ρωσία, όμως δεν έχανε επεισόδιο του reality μαγειρικής. Η ίδια αναφέρθηκε στο χαμό του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, αλλά και στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν. 

Στην αρχή της συζήτησης η κυρία Σοφία, αποκάλυψε πώς κατάφερε να παρακολουθεί όλα τα επεισόδια του MasterChef από τη Ρωσία: “Ακόμα ζω όνειρο! Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στη μικρή μου κόρη, την Ξένια, “δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες μου ένα πρόγραμμα να τη δω, θα σκάσω”.

Κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά, δουλεύω σε ένα mini market, μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι, που δεν ξέρουν ελληνικά βέβαια, και τη βλέπαμε. Όλοι ήμασταν δίπλα στην οθόνη, όλοι έκλαιγαν, όλοι είχαν τη χαρά μου, όλοι καταλάβαιναν τα συναισθήματά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν”.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, όταν ο πατέρας της Μαργαρίτας Νικολαΐδη πέθανε ξαφνικά, μετά από δυστύχημα: “Η Μαργαρίτα γεννήθηκε στο Καζακστάν. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία. Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας δεν ήταν μαζί μας. Έπαθε ένα ατύχημα στο Καζακστάν και μετά εμείς φύγαμε.

Η Μαργαρίτα ήταν τότε 3 ετών και η Ξένια ενός. Τα παιδιά δεν τον θυμούνται, έγινε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Είχα την υποστήριξη των γονιών μου. Φύγαμε στη Ρωσία γιατί στο Καζακστάν ήρθαν δύσκολα χρόνια. Στην Ελλάδα έχουμε συγγενείς. Ήρθα στην Ελλάδα με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα την Ξένια. Εγκατασταθήκαμε στη Μυτιλήνη. Η Μαργαρίτα εκεί έχει μεγαλώσει”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More