MasterChef – Μαρίνα Ντεμολάι: «Είναι ψέματα πως δεν με θυμάται η Μαρία γιατί βγήκα τρίτη στον διαγωνισμό»

Η Μαρίνα Ντεμολάι επέστρεψε στο MasterChef για να διεκδικήσει ξανά τη θέση της στον μαγειρικό διαγωνισμό! Η διαγωνιζόμενη μονομάχησε με την επίσης πρώην παίκτρια Μαρία Λαζαρίδου, η οποία τελικά αναδείχτηκε νικήτρια και παρέμεινε στο σπίτι του reality μαγειρικής. 

Η Μαρίνα Ντεμολάι βγήκε ζωντανά στο Breakfast@star το πρωί της Παρασκευής και αναφέρθηκε στη σύντομη εμπειρία της στο φετινό MasterChef.

«Όλοι περίμεναν να μπω. Είπα να κάνω την ανατροπή. Η Μαρία ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να δω απέναντί μου. Λόγω του επιπέδου πίστευα ότι αν μπει, δε θα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Περίμενα κάποιον καινούργιο παίκτη. Μου έκανε εντύπωση που είδα τη Λαζαρίδου κάτω», είπε αρχικά η Μαρίνα Ντεμολάι.

«Κρύβει μια δόση ψέματος, γιατί είναι δύσκολο να μη θυμάσαι τον τρίτο του MasterChef. Δε ξέρω αν θέλει να με υποτιμήσει ή αν θέλει να δημιουργήσει μια ιστορία γύρω από το όνομά μου για να φανεί, γιατί μαγειρικά είναι πολύ μικρή. Θα πρέπει να μάθει να φέρεται σωστά, γιατί κάποια στιγμή θα βγει έξω κι αυτά θα έχουν αντίκτυπο» τόνισε για την Κύπρια παίκτρια του MasterChef, Μαρία.

 

«Η Μαρία (Μπέη) δεν είναι τόσο κακιά όσο την παρουσιάζουν. Όλο αυτό έχει να κάνει με τον φόβο που έχουν οι καινούργιοι παίκτες για τους παλιούς. Τους φοβίζει ότι είναι έμπειροι» δήλωσε επίσης, η Μαρίνα Ντεμολάι.

Read More

And More