MasterChef: “Με τον πατέρα μου δεν μιλούσαμε, τα βρήκαμε πριν πεθάνει” – Ο μάγειρας που ήρθε για να μείνει

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, ακόμη 8 υποψήφιοι ρίχτηκαν στη μεγάλη μαγειρική μάχη για μια άσπρη ποδιά! Στόχος τους να ακούσουν τρία πολυπόθητα «ναι» από τα χείλη των chef κριτών Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, τα οποία «εξαργυρώνονται» με την είσοδό τους στο σπίτι του MasterChef 5.

Ο Σαλάμ ή Σαμ όπως τον φωνάζουν οι κοντινοί του άνθρωποι κατάγεται από την Αίγυπτο και ήρθε στο MasterChef με φιλοδοξία να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Ο 27χρονος μάγειρας ετοίμασε φρικασέ γιουβαρλάκια και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους κριτές, οι οποίοι τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, ο Σαμ συγκίνησε μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε σε μικρότερη ηλικία, λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. 

“Τόσα χρόνια μόνος μου είμαι, σε ό,τι και αν κάνω. Η παιδική ηλικία ήταν δύσκολη. Υπήρχε πίεση στη δουλειά του πατέρα μου, οπότε εμείς ήμασταν το ξέσπασμά του… Οπότε υπήρχε άλλη αντιμετώπιση, κάτι που με έκανε να πω τέρμα η οικογένεια. Όταν έφυγα ήμουν πολύ μικρός, γύρω στα εννέα. Πήγα στον θείο μου…

Δυστυχώς με τον πατέρα μου, επειδή τύχαινε να δουλεύουμε στην ίδια γειτονιά, βλεπόμασταν και δεν μιλούσαμε… Από τη μία με ενοχλεί, και τώρα που έχει φύγει μου λείπει. Ο πατέρας μου έφυγε πριν επτά χρόνια από τη ζωή. Πριν πεθάνει τα βρήκαμε, μου είπε να προσέχω την οικογένεια. Δεν χρειάστηκε να μου ζητήσει συγγώμη, οι γονείς δεν ζητάνε συγγνώμη… Έτσι θεώρησε ότι ήταν σωστό και έτσι έπραξε…” εξομολογήθηκε ο Σαλάμ.

 

Read More

And More