MasterChef: Νίκησαν με διαφορά 13 πόντων! Ασυλία και υποψήφιος προς αποχώρηση από μία δοκιμασία

Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, ήρθε η ώρα για το συμβούλιο! Η ψύχραιμη κριτική των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά, μετά τη φασαριόζικη ομαδική δοκιμασία, αν και κατά την άποψη κάποιων, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη για μία από τις δύο ομάδες.

Κύριο ζητούμενο της συγκεκριμένης ομαδικής ήταν η ομοιομορφία σε εμφάνιση αλλά και η γεύση των πιάτων. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η κόκκινη με αρχηγό τον Διονύση, με διαφορά μόλις 13 βαθμών από την μπλε.

 

Να σημειώσουμε εδώ πως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας με αυτή τη νίκη εξασφάλισαν και τη θέση τους στη 10αδα του διαγωνισμού. Οι πέντε μαζί με την Μαργαρίτα, η οποία δεν συμμετείχε στην ομαδική δοκιμασία, θα απολαύσουν μια χαλαρή ημέρα με τον Γιάννη Αποστολάκη, φιλοξενούμενοι στο εστιατόριο του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο Τζιοβάνι, ως αρχηγός της ηττημένης ομάδας δεν είχε κανένα πλεονέκτημα. Οι πέντε θα προχωρήσουν στην δοκιμασία ασυλίας. Ο καλύτερος θα αποκτήσει ασυλία, ενώ ο χειρότερος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Read More

And More