MasterChef – Ο Αλέξανδρος Συνοδινός απασφαλίζει για Μαρίνα: “Δίνει βάση στο κουτσομπολιό”

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός αποχώρησε χθες από το MasterChef, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό. Ο νεαρός μάγειρας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα την Μαρίνα Ντεμολλάι, την οποία θεωρούσε φίλη του.

«Το πιο καθοριστικό πράγμα ήταν σε σχέση με ένα από τα παιδιά που είχα έρθει κοντά στο 1ο κομμάτι του παιχνιδιού. Βγαίνοντας έξω είδα ένα άλλο πρόσωπο της Μαρίνας. Δεν μου είχε δείξει, δεν είχα καταλάβει ότι ασχολείται τόσο και δίνει βάση στο κουτσομπολιό, κακοπροαίρετο ή καλοπροαίρετο. 

Διάβασε επίσης: Η άγνωστη σχέση του Αλέξανδρου με τον James Καφετζή!

Μέσα στο σπίτι κάναμε παρέα, δεν σχολιάζαμε κανέναν. Πολύ περίεργο. Πειράχτηκα με τον εαυτό μου γιατί δεν το κατάλαβα, δεν το είδα και πέρασε ο καιρός και το είδα σαν τρίτος. Μαθήματα είναι αυτά. Δεν επηρεάστηκα εγώ σε κάτι. Δεν σχολιάζαμε κάτι πέρα από τις επιδόσεις μας. Δεν ήταν κλίκα, κάναμε παρέα. Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν έτσι η Μαρίνα» τόνισε ο Αλέξανδρος.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος αποκάλυψε πως κάτι πρόκειται να κάνει επαγγελματικά στο μέλλον στην Ρόδο τόσο με τον James Καφετζή όσο και με τον Τζιοβάνι!

Read More

And More