MasterChef: Ο Δημήτρης Ταϊρίδης απαντά για όλους και όλα – «Προκαλώ γιατί ήρθα να κερδίσω»

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star για τη συμμετοχή του στο MasterChef.

Ο διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής, έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο του φετινού MasterChef, τόσο με τις διαφωνίες με τους συμπαίκτες του, όσο και με τις ατάκες του, οι οποίες τις περισσότερες φορές θα σχολιαστούν αρνητικά.

«Κατηγορούμαι ότι τσακώνομαι στο σπίτι, ότι προκαλώ. Προκαλώ γιατί ήρθα να κερδίσω. Εσείς θα πηγαίνατε σε ένα διαγωνισμό και θα λέγατε ήρθα για να χάσω; Κάτσε σπίτι σου. Το είπα και στους κριτές μπροστά, γιατί με ρώτησαν! Είμαι μόνος μου εναντίον όλων», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Για τις τελευταίες εξελίξεις μετά την ομαδική δοκιμασία, ο Δημήτρης Ταϊρίδης ανέφερε: «Ξέρετε τι μου είπε ο Γρηγόρης πριν έρθουμε στην ομαδική δοκιμασία; Πάρε τη μπλε ομαδούλα σου και τράβα κλάψε σε μια άλλη γωνία.

Μη με ρωτήσετε γιατί, ρωτήστε αυτόν. Αν ήθελαν να φύγω από τον διαγωνισμό, θα είχαν μια πολύ απλή λύση. Θα έλεγε ο Μάριος να ανταλλάξουμε τον αρχηγό των Μπλε και να τον κάνουμε Κόκκινο. Θα έλεγα πως για λόγους ευθιξίας φεύγω. Οι Μπλε είναι ιδέα για μένα. Χθες κορόιδευαν τον Γιάννο και σήμερα τον αγκάλιαζαν», είπε ο παίκτης του MasterChef.

Read More

And More