MasterChef: Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έκανε άνω – κάτω το παιχνίδι με την απόφασή του

Η δεύτερη ομαδική δοκιμασία του MasterChef 6 ξεκίνησε με τον Δημήτρη Ταϊρίδη να έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα, έχοντας κερδίσει στο τεστ Δημιουργικότητας που προηγήθηκε.

Ο παίκτης του MasterChef έκανε την μεταγραφή – βόμβα βάζοντας στην ίδια ομάδα τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο με τη Φανή Ζιώγα, οι οποίοι βρίσκονται σε κόντρα μεταξύ τους.

«Στο δεύτερο πλεονέκτημά μου, θα ανταλλάξω παίκτες. Θα πάρω τον Γιάννο από τους κόκκινους και θα στείλω τη Φανή στους κόκκινους», ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

«Πάγωσε» ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ο οποίος μέχρι χθες απέφευγε μέχρι και να αναφέρει το όνομα της Φανής: «Δεν έχω πρόβλημα. Σίγουρα θα ήθελα να μείνει ο Γιάννος γιατί κάνουμε παρέα και είμαστε μια χαρά. Αλλά ο οποιoσδήποτε και να ερχόταν από την μπλε ομάδα, δεν θα είχα πρόβλημα, μαζί θα προσπαθήσουμε στην δοκιμασία και θα μαγειρέψουμε το ίδιο. Δεν αλλάζει κάτι», είπε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Από την άλλη, η Φανή Ζιώγα δεν έκυψε την δυσαρέσκειά της, τονίζοντας πως θα φερθεί με επαγγελματισμό στην δοκιμασία, παρά την κόντρα της με τον Γρηγόρη.

Read More

And More