MasterChef: “Ο φθινόπωρος” της Μαργαρίτας έφερε… καταιγίδα στο twitter

Η Μαργαρίτα, ο Αλέξανδρος, η Μαρίνα και ο Διονύσης είναι οι τέσσερις παίκτες που διεκδικούν τη νίκη του MasterChef. Οι ταλαντούχοι σεφ βρίσκονται μια ανάσα πριν από το τέλος, συνεπώς προσέχουν και παρατηρούν την κάθε λεπτομέρεια. Άλλωστε, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά σε αυτό το κρίσιμο σημείο του διαγωνισμού.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαργαρία, ως νικήτρια του τεστ Δημιουργικότητας, επέλεξε να μαγειρέψει με τον Αλέξανδρο – και συνεπώς ο Διονύσης να μαγειρέψει με τη Μαρίνα – στη “μάχη” που θα  αναδείξει τον παίκτη που θα περάσει απευθείας στον τελικό. Απόψε, λοιπόν, η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής του πιάτου της Μαργαρίτας, εκείνη αναφέρθηκε στις εποχές που το χαρακτηρίζουν, λέγοντας χαρακτηριστικά “ο φθινόπωρος” αντί για το φθινόπωρο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αμέσως τη διόρθωσε, ωστόσο το πάρτι στο twitter είχε ήδη στηθεί. Τι και αν η Μαργαρίτα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, οι χρήστες του twitter δεν σταμάτησαν το τρολάρισμα.

Δες τα tweets:

 

 

Read More

And More