MasterChef: Ο παίκτης που γλίτωσε τη δοκιμασία και κατάφερε να μπει στην τελική 12αδα του διαγωνισμού

Οι τέσσερις παίκτες του MasterChef φόρεσαν τις μαύρες ποδιές τους και βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές. Πριν την μονομαχία αποχώρησης όμως, οι διαγωνιζόμενοι είχαν και απόψε μια «τελευταία ευκαιρία».

Ο λόγος για τον Άνχελ, τον Αλέξανδρο, τον Γιάννης και τον Μάριο. Οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef, λοιπόν, τους έδωσαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν στην δοκιμασία της «τελευταίας ευκαιρίας» ώστε ο νικητής να εξαιρεθεί από την επόμενη δοκιμασία και να ανέβει στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι τέσσερις άνδρες παίκτες του reality μαγειρικής κλήθηκαν να απαντήσουν σωστά σε μια σειρά από ερωτήσεις σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κουίζ μαγειρικών γνώσεων. Τι κι αν το ευρύτερο σούσουρο στον εξώστη ήθελε, με ευκολία, νικητή σε αυτό τον Γιάννη, το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό!

Κι αυτό γιατί ο Άνχελ ήταν ο παίκτης που κατόρθωσε να έχει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις στο κουίζ μαγειρικών γνώσεων και να κερδίσει την «τελευταία ευκαιρία» σε αυτό το επεισόδιο του MasterChef. Έτσι, ο νεαρός παίκτης ανέβηκε γρήγορα γρήγορα στον εξώστη για να παρακολουθήσει σαν θεατής μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τη νέα αποχώρηση από τον διαγωνισμό.

 

«Τέτοιες ανατροπές ούτε στο Champions League! Εκεί, Μίλαν και Λίβερπουλ δεν θυμάμαι τι είχαν κάνει, αλλά ούτε εκεί δεν τα βλέπεις αυτά» σχολίασε ο Σοφοκλής στην κάμερα του MasterChef για την απρόσμενη αυτή έκβαση της δοκιμασίας.

 

Read More

And More