MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τις αλλαγές στο φετινό ριάλιτι – «Είμαστε και οι 3 μπαμπάδες»

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21:00 για το MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν στο Breakfast@Star για όσα θα δούμε φέτος στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Αυτό το MasterChef δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα γιατί είμαστε και οι 3 μπαμπάδες», ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο κριτής του MasteChef αποκάλυψε τις αλλαγές που θα δούμε τη φετινή σεζόν: «Φέτος θα υπάρξουν οι διεκδικητές, πρόσωπα τα οποία θα διεκδικούν θέσεις παικτών, μαγειρικά πάντα. Αυτή είναι μία από τις αλλαγές, έχει πολύ ενδιαφέρον, δεν είναι η βασική αλλαγή. Το βασικό είναι πόσο συμπυκνωμένα και με ουσία είναι τα επεισόδια. Από 5+ το MasterClass επεισόδια, έχουν γίνει 4», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Θα δούμε έντονες διαφωνίες μεταξύ κριτών;

«Στις οντισιόν φέτος τους είδαμε πολύ πιο συγκεντρωμένους. Και εκεί που εμείς προσπαθούσαμε να τους ξεκλειδώσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα, όπως κάναμε στο παρελθόν, οι απαντήσεις ήταν λίγο πιο μαζεμένες γιατί το πιάτο τους εκείνη την στιγμή ήταν αυτό που τους απασχολούσε», απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Γενικά δεν διαφωνούμε πάρα πολύ. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος να μη θέλει ή να θέλει πάρα πολύ τον διαγωνιζόμενο», συμπλήρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Read More

And More