MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς «ταρακούνησε» τους παίκτες – «Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά»

Στην τελική φάση του Bootcamp βρίσκεται το φετινό MasterChef με τους κριτές να αναζητούν τους καλύτερους από τους συμμετέχοντες του ριάλιτι μαγειρικής.

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef σειρά είχαν οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι πέρασαν με τρία «Ναι» από τις οντισιόν, ενώ στην πρώτη φάση του Βootcamp παρακολούθησαν την δοκιμασία από τον εξώστη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην τελική φάση του bootcamp καθώς οι νέες μονομαχίες θα έκριναν και τους παίκτες που θα καταφέρουν να βρεθούν στο σπίτι του MasterChef 6

«Σε κάθε μαγειρική μονομαχία πλέον, ο ένας μπαίνει στο σπίτι. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά ποιον θα επιλέξετε ως αντίπαλο και να εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα που είχατε τόσες μέρες να παρακολουθείτε από τον εξώστη.

Για εσάς ανεξάρτητα ποιος θα επιλέξει να μονομαχήσει μαγειρικά μαζί σας, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Μιλάμε για την είσοδο στο σπίτι του φετινού MasterChef», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλοντας να… ταρακουνήσει τους συμμετέχοντες για την τελική φάση του Bootcamp.

 

Read More

And More