MasterChef: Ο Χριστόφορος Κατσιάνας επέστρεψε δυναμικά και στο twitter – «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

Ο Χριστόφορος Κατσιάνας επέστρεψε δυναμικά στην κουζίνα του MasterChef, ζητώντας μάλιστα εξηγήσεις από τους τρεις κριτές. 

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά εξήγησαν στον Χριστόφορο Κατσιάνα πως η επιστροφή του οφείλεται στην Τατιάνα Χαρτάτι η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι. μαγειρικής.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τους κανονισμούς του MasterChef, όταν ένας παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς, τότε τη θέση του παίρνει εκείνος που αποχώρησε τελευταίος (κατά χρονολογική σειρά) μετά από δοκιμασία αποχώρησης.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Χριστόφορο Κατσιάνα ο οποίος ανήκει πλέον στους 20 παίκτες του φετινού MasterChef.

MasterChef – Μερικά απ’ όσα γράφτηκαν στο twitter για την επιστροφή του Χριστόφορου:

 

 

 

 

 

 

 

Χριστόφορος Κατσιάνας – Λίγα λόγια για τον παίκτη του MasterChef

Αν και οι γονείς του τον πίεζαν να πάρει το πτυχίο της Γεωπονικής, η καρδιά του Χριστόφορου χτυπούσε, από τότε που ήταν παιδάκι και χτυπάει μέχρι σήμερα, παθιασμένα για τη μαγειρική. Με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, ο Χριστόφορος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλο του ελάττωμα, όπως υποστηρίζει, είναι πως μιλάει πολύ, το οποίο όμως αντισταθμίζεται από τις μαγειρικές του ικανότητες και τον «ανοιχτό-βιβλίο» χαρακτήρα του.

Read More

And More