MasterChef: «Πάγωσαν» με την ανακοίνωσή της – «Θέλω να αποχωρήσω, δεν αποδίδουν οι προσπάθειές μου»

Ανακοίνωση – έκπληξη από τη Βιβή η οποία στο νέα επεισόδιο του MasterChef ξέσπασε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ζητώντας να αποχωρήσει οριστικά από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Θα ήθελα να σταματήσω από τον διαγωνισμό. Θέλω να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό διότι δεν αποδίδουν οι προσπάθειές μου. Νιώθω ότι δεν τα πάω καλά και μένω λίγο πίσω», ανέφερε οι Βιβή, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους στο πλατό, ακόμη και τους κριτές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τη Βιβή στο πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση: «Από το να με ζώσουν οι δοκιμασίες αποχώρησης, νιώθω ότι σώζομαι, σε ατομικό επίπεδο δεν έχω βγάλει κάτι καλό. Με παίρνει πάρα πολύ από κάτω, οπότε…» απάντησε η Βιβή στο MasterChef, η οποία το ξανασκέφτηκε, ενώ αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην πορεία της στον διαγωνισμό…

«Έχει κάνει ένα σούσουρο από το πουθενά, όλο για το θεαθήναι, κοντεύει να λιώσει το παγωτό μου. Μας έχει πρήξει, πάρε τον π@@λο να τελειώνουμε ρε φίλε! Πολλή τοξικότητα έχουμε ήδη μέσα στο παιχνίδι», ξέσπασε αργότερα στην κάμερα ο Γιάννης σχετικά με την ανακοίνωση της Βιβής.

Read More

And More