MasterChef – Πάνος Ιωαννίδης: Οι τέσσερις φιναλίστ, οι επιστροφές και η νέα στρατηγική

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στη Φωλιά των Κου Κου και σχολίασε τους τέσσερις φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής.

Αναλυτικότερα, όσα είπε:

Για τη Μαρίνα: Είναι πολύ συγκεντρωμένη και θέλει να πάει ψηλά.

Για τη Μαργαρίτα: Έχει ένα χάρισμα, που είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Απλά το εξελίσσεις. Η Μαργαρίτα έχει την ιδιότητα να συνδυάζει υλικά στο μυαλό της και να βγάζει ένα πιάτο από το πουθενά. Σου βγάζει πιατάρα. Έχει και τις αδυναμίες της και όλο αυτό έχει να κάνει ακριβώς με τη στιγμή. Μας έκανε φοβερή εντύπωση με το μαγείρεψε και με τον τρόπο που το παρουσίασε. Μετά αυτό έμεινε και το βλέπαμε και συχνότερα. Φοβερά πιάτα.

Για τον Διονύση: Είδαμε μια πολύ μεγάλη εξέλιξη στην πορεία του διαγωνισμού. Είναι σαν σφουγγάρι, μαθαίνει από τα λάθη του. Με τόσα χρόνια masterchef δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανέναν.

Για τον Αλέξανδρο: Μπήκε, μετά την επιστροφή του πολύ συγκεντρωμένος και έβγαλε κατευθείαν πιάτα. Έδειξε τεχνικές, αυτά που αμφιταλαντευόταν

Όπως είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, οι παίκτες που επέστρεψαν στο σπίτι επηρεάστηκαν από την έξοδό τους. «Νομίζω πως κάθε χρόνο, με τις επιστροφές, έχουμε ανάλογο κλίμα. Βγαίνοντας έξω, βλέπουν τι λένε και τι γράφουν γι’ αυτούς και χαράσσουν μια νέα στρατηγική».

Read More

And More