MasterChef: Πήρε το βάρος της ήττας πάνω του – «Την επόμενη φορά θα τους ξεφτιλίσω και μετά ας με καθαιρέσουν»

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο Γιάννης του MasterChef. Στο νέο επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού οι κριτές βρέθηκαν απέναντι από τις δύο ομάδες αξιολογώντας τις προσπάθειές τους. 

Ο Γιάννης ως αρχηγός της μπορντό ομάδας πήρε πάνω του τις ευθύνες για αρκετά από τα λάθη των συμπαικτών του, ενώ κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης ξέσπασε σε κλάμα μπροστά στους κριτές του MasterChef – «Η μαγειρική για εμένα είναι όλη μου η ζωή. Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν ξυπνάω και το τελευταίο πράγμα πριν κοιμηθώ», είπε ο Γιάννης με δάκρυα στα μάτια.

Η μπορντό ομάδα σημείωσε ήττα στο τέλος της αξιολόγησης με τον Γιάννη να αντιδρά με θυμό: «Δεν λέω τι γνώμη μου γιατί τα παιδιά δεν έχουν τη χωρητικότητα να ακούσουνε, νομίζουν είναι καλύτερα από εμένα και θίγονται όταν πάω να τους διορθώσω κάτι», ανέφερε ο παίκτης του MasterChef.

«Δεν θα έπρεπε να είχα εγώ χθες το πόστο αυτό. Θα έπρεπε να παιδιά να εργάζονται και εγώ να διορθώνω. Αυτό θα κάνω στην επόμενη ομαδική. Αν με καθαιρέσουν δε με νοιάζει, θα τους ξεφτιλίσω πρώτα και μετά ας με καθαιρέσουν», είπε με θυμό ο Γιάννης στην κάμερα του MasterChef.

Read More

And More