MasterChef: Πρεμιέρα για το ανατρεπτικό reality μαγειρικής – Τα λόγια των κριτών και οι μεγάλες αλλαγές

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου, με σκοπό να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, νέες συνθήκες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό!

“Καλως ήρθατε στο νέο MasterChef! Καλή επιτυχία σε όλους μας! Οι συνθήκες φέτος είναι πολύ ιδιαίτερες. Να υπογραμμίσουμε εδώ πως η παραγωγή τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορονοϊό. Έχουμε δημιουργήσει για όλους μας ανεξαιρέτως ένα κλειστό περιβάλλον προστασίας. Ξεκινάμε την αναζήτηση του MasterChef 5! Ο Σωτήρης Κοντιζάς έταξε αλλαγές και αυτές είναι: Πρώτον δεν υπάρχουν ομάδες, δεύτερον από το πρώτο λεπτό που θα μαγειρεύετε εμείς θα είμαστε εδώ, τρίτη αλλαγή για πρώτη φορά στο MasterChef με μια μαγειρική διαδικασία, θα πάρετε κατευθείαν το εισιτήριο για το σπίτι, εάν πάρετε τρια ναι. Με δύο ναι θα διεκδικήσετε την είσοδό σας στο σπίτι, πηγαίνοντας στα bootcamps” ανέφεραν οι τρεις κριτές.

 

 

Read More

And More