MasterChef: Πρεμιέρα για τον διαγωνισμό μαγειρικής – Τα πρώτα λόγια των κριτών

Το MasterChef έκανε πρεμιέρα απόψε, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21:00. Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός ετοιμάζεται και φέτος να κατακτήσει την κορυφή!

Οι τρεις chef Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψαν στον αγαπημένο τους, γνώριμο τόπο του τέλειου μαγειρικού εγκλήματος και αναζητούν μάγειρες… από κούνια! 

Οι κριτές καλωσόρισαν τους υποψήφιους παίκτες και ανακοίνωσαν τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στο φετινό MasterChef.

«24 είναι οι θέσεις για το σπίτι του MasterChef. Πως θα κερδίσετε μια από αυτές τις θέσεις; Λευκή ποδιά είναι η απάντηση. Κερδίζετε μια ποδιά και κερδίζετε απευθείας την είσοδό σας στο σπίτι. Μέχρι 20 λευκές θα δώσουμε στις auditions. Τις υπόλοιπες θέσεις θα τις διεκδικήσουν αυτοί που θα πάρουν μαύρη ποδιά. Η μαύρη ποδιά είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Παιδιά φέτος δεν έχουμε bootcamp… Με το σημερινό σας πιάτο μπορείτε να κερδίσετε τη θέση σας στο MasterChef» ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

 

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2023, θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Read More

And More