MasterChef: Στον τελικό ο Νίκος Τράκας – «Το απόλυτο 10» φώναξε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Μετά την αποχώρηση του Άγγελου Τσιγκάκου, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας βρέθηκαν σε νέα μαγειρική δοκιμασία, διεκδικώντας την πρώτη θέση για τον τελικό του MasterChef.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 29 Μάϊου, οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσαν πως ο διαγωνιζόμενος που θα είχε τις υψηλότερες βαθμολογίες στο τέλος της ημέρας, θα περνούσε και στον μεγάλο τελικό.

Η μαγειρική δοκιμασία είχε δύο στάδια. Στο πρώτο, ο Αλέξανδρος, η Μαρία και ο Νίκος κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο υψηλής γαστρονομίας, βασισμένο σε ιδιαίτερες γεύσεις παγωτών. Στο δεύτερο στάδιο οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο του καταξιωμένου chef, Γιώργο Φελεμέγκα.

Στο τέλος της δοκιμασίας οι κριτές ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες στους τρεις διαγωνιζόμενους. Ο Νίκος Τράκας, το «απόλυτο 10» όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αναδείχθηκε νικητής της δοκιμασίας, περνώντας στον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Μένει να δούμε αν δίπλα του βρεθεί η Μαρία Μπέη ή ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ώστε να «κλειδώσει» η τελική δυάδα του διαγωνισμού.

Read More

And More