MasterChef: Τα τρία πλεονεκτήματα της Μαρίας ανάβουν “φωτιές” στις δύο ομάδες

Οι 17 διαγωνιζόμενοι του MasterChef ετοιμάζονται για την πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία! Με λίγο ήλιο, υπέροχη θάλασσα, μαγευτική θέα αλλά και αρκετό κρύο, απόψε οι δύο ομάδες θα μαγειρέψουν απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα.

Η Μαρία Λαζαρίδου, έχοντας κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα, μετά τη νίκη της στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα ορίσει τις αλλαγές στις δύο ομάδες. Το πρώτο πλεονέκτημα που είχε ήταν η δυνατότητα να ανταλλάξει κάποιον από την ομάδα της με κάποιον από τους κόκκινους. Έτσι η Μαρία “έδωσε” τον Κωστή στην κόκκινη ομάδα και πήρε στη δική της, την Μαργαρίτα.

Δεύτερο πλεονέκτημα ήταν να διαλέξει αρχηγούς για τις δύο ομάδες και έτσι για την μπλε ομάδα επέλεξε τον Στέφανο και για την κόκκινη τον Αντώνη. Το τρίτο και φαρμακερό ήταν πως είχε την ευκαιρία να επιλέξει ένα άτομο να μην μαγειρέψει καθόλου στην ομαδική δοκιμασία! Η Μαρία διάλεξε την Κωνσταντίνα, η οποία δεν το πίστευε στα αυτιά της…

 

“Έπαθα σοκ. Το πιο καλό της πλεονέκτημα πήγε στράφι” τόνισε σοκαρισμένη η Κωνσταντίνα, η οποία θα μείνει με δεμένα χέρια στην αποψινή δοκιμασία.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164