Masterchef 2024: Συνεχίζονται οι μονομαχίες για την πολυπόθητη ποδιά – Όσα θα δούμε απόψε

Δυναμική πρεμιέρα έκανε χθες, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου το MasterChef 2024  με τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να καλωσορίζουν τους υποψήφιους και να τους ρίχνουν κατευθείαν στα… βαθιά, διεκδικώντας, μέσα από τη διαδικασία γευστικών μονομαχιών, μια θέση στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό!

Μια θερμή αγκαλιά για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το χαρακτηριστικό χιούμορ του Πάνου Ιωαννίδη, δύο κόκκαλα ψαριού για τον Σωτήρη Κοντιζά, μια λαδόκολλα, που πήρε φωτιά, αλλά και ανθρώπινες, συγκινητικές ιστορίες ζωής και φυσικά νόστιμα πιάτα, που ενθουσίασαν τους κριτές, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Οκτώ διαγωνιζόμενοι, η Τάνια, ο Χρήστος, ο Μάριος, ο Γιάννης, ο Λευτέρης, ο Μάριος, ο Νίκος και η Χριστίνα, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να φορέσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά, που τους οδηγεί στην επόμενη φάση στην κουζίνα του MasterChef 2024!

Απόψε, Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 21:00, οι auditions του MasterChef 2024 συνεχίζονται εντυπωσιακά! Μία ποδιά, δύο παίκτες, μία μονομαχία!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 2024 (Δευτέρα 15/1) κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Το MasterChef 2024 ήταν συνολικά πρώτο στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, 22,4% και είχε απήχηση τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες 18-54 ετών. Την πρεμιέρα παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό 2.100.000 τηλεθεατές!

Read More

And More