My Style Rocks – Απολογήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μας δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε δημόσια την παρεξήγηση αυτή»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τα σχόλια για την εμφάνιση που έκανε η Αναστασία Σαμαρά στο My Style Rocks θέλησε να λύσει ανοιχτά την παρεξήγηση, όταν στο πλατό βρέθηκε ο σχεδιαστής που είχε αναλάβει τα κοσμήματα της διαγωνιζόμενης.

«Μας δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε αυτή την παρεξήγηση και δημόσια πια. Σε ευχαριστώ πολύ που μου έστειλες το μήνυμα, μετά από τα χιλιάδες stories που ανέβασες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και γι’ αυτά γιατί είναι η γνώμη σου, την ακούω στο 100%», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχοντας μπροστά της τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

«Όταν είδα το μήνυμά σου, η λέξη που χρησιμοποίησες, το “σε αγαπάω” για εμάς είναι μια λέξη πολύ σημαντική. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και γι’ αυτό. Με έβαλες σε μια διαδικασία να σου εξηγήσω πραγματικά ότι δεν εξήγησα σωστά και ήταν λάθος από μεριάς μου. Άφησα τον ρόλο του κριτή στην άκρη και έβαλα την Ηλιάνα μπροστά, την προσωπικότητά μου και το συναίσθημά μου», πρόσθεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και κατέληξε: «Δεν πρόλαβα ποτέ να σχολιάσω το έργο σου, δεν πρόλαβα ποτέ να μάθω τι είναι και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν είδα το μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτό», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks.

Read More

And More