My Style Rocks: Αυτός είναι ο γνωστός και κούκλος Έλληνας που θα μπει στο show μόδας! (video)

Άκρως ανατρεπτικός είναι ο φετινός κύκλος του My Style Rocks, καθώς για πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια προβολής του, θα διαγωνίζονται και αγόρια. Ο πρώτος άντρας διαγωνιζόμενος, ο Μηνάς Αηδόνης, έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στο show μόδας και αναμένονται να συμμετέχουν ακόμη δύο αγόρια. 

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο δεύτερος άντρας που θα μπει στο My Style Rocks είναι το μοντέλο και Mister GS Hellas 2020, Σπύρος Νικολαΐδης. Ο Γιώργος Κούβαρης, ο παρουσιαστής και πρόεδρος των καλλιστείων GS Hellas παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και αποκάλυψε πως ο Σπύρος έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, ενώ ο τρίτος άντρας που θα συμμετέχει θα είναι ο… Στηβ Μιλάτος!

Το γνωστό μοντέλο έχει κάνει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με πασίγνωστα μοντέλα της διεθνούς showbiz. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, ο Στηβ Μιλάτος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και είχε αποκαλύψει πως πριν ασχοληθεί με το modelling ήταν στρίπερ και πως σε ένα bachelorette party είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη νύφη και την κουμπάρα. 

Read More

And More