My Style Rocks: Δακρυσμένοι όλοι με την σπαρακτική εξομολόγηση της Όλγας – «Είμαι ένα χρόνο με μια βαλίτσα»

Το Gala με θέμα την Eurovision συνεχίζεται και σήμερα στο My Style Rocks. Η Όλγα «εκπροσωπεί» την Ουκρανία, περνώντας ένα σημαντικό αντιπολεμικό μήνυμα μέσα από την εμφάνισή της.

Ο Δημήτρης Σκουλός είχε κρίνει αυστηρά την προηγούμενη εμφάνισή της, με την Όλγα να έρχεται συναισθηματικά φορτισμένη μπροστά από την κριτική επιτροπή. 

«Πολλές φορές στεναχωριέμαι γιατί ήρθα εδώ για να δείξω τη δουλειά μου…» ανέφερε αρχικά η παίκτρια του My Style Rocks, ξεσπώντας σε κλάματα. Ο Δημήτρης Σκουλός έσπευσε κοντά της να την αγκαλιάσει. Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και οι συμπαίκτριές της δεν συγκράτησαν τη συγκίνησή τους και δάκρυσαν.

«Ξέρετε πόσο καιρό είμαι στην Αθήνα; Είμαι ένα χρόνο με μια βαλίτσα, την κάνω αυτή τη δουλειά ως free lancer έναν χρόνο. Ξέρετε πώς κατέβηκα εδώ; Με μια βαλίτσα… κατέβηκα γιατί πραγματικά το πίστεψα και ακόμη το πιστεύω. Είμαι 12 χρόνια στην μόδα και δεν είμαι ακόμη τέλεια. Συγγνώμη τώρα που πλάνταξα… Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος της μόδας και να λέει ωχ… Αν χρειαστεί θα τους πείσω» είπε η Όλγα και «ράγισε» όλο το πλατό.

 

«Κάθε μέρα υπάρχει η απόρριψη στον κόσμο της μόδας» της είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Read More

And More