My Style Rocks: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που μου λένε ότι ο Δημήτρης Σκουλός μου φέρεται απαίσια»

Με θέμα την disco, οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks έκαναν τη νέα τους εμφάνιση στο Gala της εβδομάδας.

Η Σελένη Φωτιάδη ήρθε σε αντιπαράθεση με τους κριτές της εκπομπής, όταν ο Δημήτρης Σκουλός προχώρησε στην κριτική του, ενώ εκείνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Η Σελέτη Φωτιάδη, με αφορμή το disco look, έφερε ως παράδειγμα τους γονείς της, οι οποίοι γνωρίστηκαν την δεκαετία του 80.

«Μάλλον οι γονείς σου ξέρουν καλύτερα τη μόδα από εμένα, για άλλη μια φορά, σε θεωρώ πια να πω και την αλήθεια λίγο αυθάδη. Αυτό που κάνεις είναι ’83 – ’84» τόνισε ενοχλημένος, ο Δημήτρης Σκουλός προς την διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

«Έχεις γενικά κάποιες φορές μια επιθετική συμπεριφορά όταν λέμε κάτι που δεν σου αρέσει και δεν θέλεις να το ακούσεις. Για σένα έχει τελειώσει η συζήτηση και βάζεις έναν τοίχο ανάμεσα μας. Εμείς δεν έχουμε προσωπικά μαζί σας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μαζί σας» τόνισε, με τη σειρά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Σελένη Φωτιάδη ξέσπασε κατά του Δημήτρη Σκουλού: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που μου λένε ότι ο Δημήτρης Σκουλός μου φέρεται απαίσια».

«Προσβάλεις αυτή τη στιγμή πολύ άσχημα τον κ. Σκουλό, να ξέρεις! Γιατί δεν νομίζω ποτέ να σε έχει προσβάλλει κανένας μας» συμπλήρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προς την παίκτρια του My Style Rocks.

Read More

And More