My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για τον μεγάλο τελικό – Η αυστηρή προειδοποίηση

Το My Style Rocks επέστρεψε και σήμερα Τρίτη 2/5 με ακόμη ένα λαμπερό Gala, με θέμα την δεκαετία του ’80.

Λίγο πριν αρχίσει το διαγωνιστικό μέρος, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για τον τελικό του reality μόδας του ΣΚΑΪ, προχωρώντας μάλιστα και σε μια αυστηρή προειδοποίηση προς τις παίκτριες.

«Πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς και να σας πω ότι γνωρίζετε ήδη ότι φτάνουμε προς το τέλος του διαγωνισμού. Σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός και αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια που έχετε στενεύουν και ότι οι απαιτήσεις των κριτών θα είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερες. Θα ήθελα να παρακαλέσω και να πω ότι θα ήθελα να παίξουμε δίκαια, όσο πιο δίκαια γίνεται από εδώ και πέρα.

Επίσης να σας ενημερώσω ότι από εδώ και πέρα καμία απουσία δεν θα είναι δικαιολογημένη. Όποιο κορίτσι λείπει θα παίρνει μηδενική βαθμολογία στο τέλος της ημέρας, αυτή θα προσμετράτε στο Gala και αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτό γίνεται γιατί το ξέρουμε πολύ καλά, εσείς το ξέρετε καλύτερα πόση δουλειά ρίχνετε για να μπορέσετε να φέρετε τόσα διαφορετικά look κάθε μέρα εδώ και τόσο καιρό σε αυτό τον διαγωνισμό. Σας σέβεται λοιπόν ο διαγωνισμός με αυτό τον τρόπο, κρατήστε το και πάμε γερά οδεύοντας προς την τελική ευθεία», ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Read More

And More