My Style Rocks: Σήμερα ο τελικός – Αυτές είναι οι πέντε φιναλίστ

Μετά από 900 και πλέον εμφανίσεις, 15 gala και ισάριθμα tasks, οι 5 διαγωνιζόμενες του My Style Rocks με τις καλύτερες επιδόσεις, διεκδικούν σήμερα τον τίτλο της νικήτριας και ένα μεγάλο έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ!

Η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη είναι εκείνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το στιλ τους και να εξασφαλίσουν μια θέση στο μεγάλο τελικό.

Οι βαθμολογικοί πίνακες μηδενίζονται και οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν αποκλειστικά για τις εμφανίσεις που θα παρουσιάσουν σήμερα στο πλατό του My Style Rocks. Ο τελικός του πιο fashionable διαγωνισμού χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Στην πρώτη ενότητα η κάθε διαγωνιζόμενη καλείται να φέρει στην πασαρέλα ένα από τα task που έχουν παρουσιαστεί στη φετινή σεζόν παρουσιάζοντας νέο concept και outfit. Στη δεύτερη ενότητα η κάθε φιναλίστ θα πρέπει να επιλέξει ένα Gala από όσα έχουν παρουσιαστεί φέτος και να διαγωνιστεί με εντελώς διαφορετικό concept και look.    

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης θα αποφασίσουν ποιες θα είναι οι 2 διαγωνιζόμενες που θα προκριθούν στην τρίτη φάση του διαγωνισμού.

Σε αυτό το σημείο θα ανοίξουν οι γραμμές για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύο φιναλίστ θα επιλέξουν ένα από τα outfit που έχουν ήδη φορέσει στο διαγωνισμό, αυτό που τους αντιπροσωπεύει περισσότερο και θα το παρουσιάσουν ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά. Το τηλεοπτικό κοινό θα αναδείξει με την ψήφο του την απόλυτη fashionista και νικήτρια του μεγάλου επάθλου αξίας 30.000 ευρώ!

My Style Rocks – Οι πέντε φιναλίστ

Μπήκαν στο διαγωνισμό για να ξεχωρίσουν και τα κατάφεραν! Μέσα από τις εμφανίσεις τους εξελίχθηκαν στιλιστικά, κατέκτησαν προσωπικούς τους στόχους και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι πέντε φιναλίστ του My Style Rocks είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο της πιο fashionable διαγωνιζόμενης.

Read More

And More