My Style Rocks – Τελικός: Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας

Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το στέμμα του My Style Rocks βρήκε επιτέλους τον κάτοχό του! Το μεσημέρι της Πέμπτης 29/6 παρακολουθήσαμε λαμπερές εμφανίσεις και ιδιαίτερα concepts σε ένα φαντασμαγορικό show.

Η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη προσπάθησαν για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές.

Οι πέντε φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική! Η ανακοίνωση του νικητή έγινε από την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ οι δύο φιναλίστ ήταν η Emilia Vodos και Όλγα Κοτλιδά

«Έχω στα χέρια μου τον φάκελο με τα αποτελέσματα και θα σας ανακοινώσω ότι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks που θα κερδίσει το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η βασίλισσα του στιλ που θα κερδίσει έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η φετινή νικήτρια του My Style Rocks είναι η Όλγα Κοτλιδά» ακούστηκε χαρακτηριστικά με την διαγωνιζόμενη να ξεσπά σε δάκρυα χαράς.

Read More

And More