Nέο ξέσπασμα του Βαλάντη κατά της πρώην συντρόφου του: “Πήγε να μου κάνει κακό”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στο Pop Up για την πρώην σύντροφό του φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να διαβάσει και το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε.

«Δεν έχω ζήσει τέτοιο άνθρωπο ξανά στη ζωή μου, είναι απίστευτο αυτό που τράβηξα και με ποιον τρόπο. Μου έλεγαν οι φίλοι μου ότι είμαι υπνωτισμένος. Έζησα τα πάντα, από bulling μέχρι οτιδήποτε», δήλωσε και συνέχισε:

«Ξαφνικά άρχισε η απαξίωση, μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μια όμορφη γυναίκα δίπλα μου θέλει και 1.500 ευρώ το μήνα. Θέλω να τα διαγράψω όλα. Βλέπεις κάποια πράγματα από την αρχή αλλά είναι ο έρωτας και τα περνάς όλα….. Πήγε να μου κάνει κακό. Τα είπα όλα αυτά γιατί μου ζητήθηκε να αιτιολογηθώ γιατί πρέπει να διαγράψω 3μιση χρόνια από τη ζωή μου. Είχαμε πει να φτιάξουμε κάποια πράγματα για να είμαστε καλά και μετά με κορόιδευε».

Ο Βαλάντης μίλησε για το bulling που έχει δεχθεί από μικρός: «Ακόμα και όταν βγήκα στη σκηνή όλοι σχολίαζαν το πώς είμαι. Όλοι μου έκαναν bulling οι δημοσιογράφοι. Αυτά μένουν μέσα σου. Ασχολήθηκα με αυτή την κυρία πολυτελείας, γιατί ασχολήθηκε με την αξία του Βαλάντη, όχι με τον άνθρωπο. Δεν χτυπάς έναν άνθρωπο με βάση την καλλιτεχνική του αξία. Έβλαψε την τιμή μου, την αξιοπρέπειά μου, δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν, μόνο τον ίδιο μου τον εαυτό. Κάποια βράδια δεν κοιμάμαι γιατί έχω κάνει κακό στον εαυτό μου».

Όσον αφορά σε κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς και έχει προκαλέσει: «Εγώ κάνω σάτιρα, δεν την καταλαβαίνουν γιατί είμαι τραγουδιστής. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει η φωνή του Πάριου. Μακάρι όλοι να ήταν Πάριοι και Αλεξίου. Επίσης αυτό που είπα είναι ότι όπως γνωρίζω έναν άνθρωπο έτσι θέλω να παραμείνει».

Read More

And More