Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έρχεται με ροκ διάθεση – Δες το τρέιλερ της εκπομπής του

Τις προηγούμενες ημέρες το Mega μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, έκανε αποκαλύψεις για την εκπομπή Night Out με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

“Σε κάθε επεισόδιο, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται έναν καλεσμένο και τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες. Όλα ξεκινούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο.

Η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Η βραδιά ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα.”, αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Το απόγευμα της Παρασκευής (04/02) κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας βραδινής εκπομπής και μαζί έγινε γνωστή και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ και στη λεζάντα, έγραψε: “Ροκάρουμε την Πέμπτη 24/02 στις 23:40, στο Mega”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη theocharis ioannidis (@theocharis_ioannidis)

Όπως θα δείτε, στην εκπομπή Night Out αναμένεται να δούμε τους καλεσμένους σε απίθανες δοκιμασίες, αλλά και σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Read More

And More