Night Out: Ο Χρήστος Λούλης ο αποψινός καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Το Night Out, το πιο ανατρεπτικό late night show της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει απόψε, στις 00:10 στο MEGA και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Χρήστο Λούλη.

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης παραγωγής του MEGA, Famagusta, αποκαλύπτει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στο μπαρ του Night Out, άγνωστες πτυχές για τον ρόλο του στη σειρά και την καρμική σχέση του με την Κύπρο.

Αναφέρεται στη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, που κατάγεται από την Μεγαλόνησο και τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της έζησαν τα τραγικά γεγονότα του 1974. «Ο ρόλος αυτός έβαλε πάνω μου μία σφραγίδα, για όλο αυτό που είναι για μένα η Κύπρος», λέει ο Χρήστος Λούλης.

Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. Ο γνωστός ηθοποιός τάσσεται υπέρ ενώ τονίζει πως δεν υπάρχουν άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας. «Το θέμα είναι να έχεις μια οικογένεια που σε φροντίζει και σου θέτει όρια», λέει μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, Χρήστος Λούλης και Θεοχάρης Ιωαννίδης ανταγωνίζονται σε ένα παιχνίδι με emoticons και soundtracks αγαπημένων σειρών. Ποιος θα πάρει τη νίκη; Τον αγαπημένο ηθοποιό ξαφνιάζει στο πλατό η σύζυγός του και μαζί παίζουν «Όλα του γάμου εύκολα»!

Ο Χρήστος Λούλης κάνει αναδρομή στο παρελθόν και θυμάται τις δύσκολες συνθήκες που έπρεπε να αποδεχτεί ένας ηθοποιός, προκειμένου να ικανοποιήσει το όραμα του σκηνοθέτη, ενώ αναφέρεται στο κίνημα #metoo.

Read More

And More