O Adam που είχε ενθουσιάσει τους κριτές του GNTM στο Catwalk πρωταγωνιστεί σε video clip πασίγνωστης τραγουδίστριας

O Adam είναι ο νεαρός που είδαμε να περνά από τις audition του GNTM και να φτάνει στο Id Carwalk αφήνοντας την κριτική επιτροπή με το στόμα ανοιχτό. Ωστόσο παρά την εξαιρετική του επίδοση δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του καθώς όπως ανακοίνωσε η Ζενεβιέβ, το ριάλιτι μοντέλων δεν έχει να του προσφέρει τίποτα απολύτως μιας και είναι “έτοιμο” μοντέλο.

Μπορεί ο Adam να μην συνέχισε στον διαγωνισμό, ωστόσο η πορεία του στο modeling δείχνει να πηγαίνει μια χαρά και πλέον πρωταγωνιστεί και στο νέο video clip πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Ο λόγος για το νέο video clip της Καίτης Γαρμπή που μόλις κυκλοφόρησε και έχει τίτλο «Σ’ Όποιον Αρέσω». Το συγκεκριμένο τραγούδι φέρει την υπογραφή του Φοίβου και κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Στόχος του είναι να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σεβασμού στη μοναδικότητα του καθενός μας: όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι, ένα μήνυμα που θέλησε να περάσει και ο ίδιος ο Adam μέσα από την παρουσία του στο GNTM.

Μέσα από το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου και art direction Απόστολου Μητρόπουλου, η Καίτη Γαρμπή παίρνει δημόσια θέση απέναντι στα κάθε είδους στερεότυπα, αντιλήψεις και διακρίσεις, που κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους με βάση το φύλο, την εξωτερική εμφάνιση, την καταγωγή και τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Το «Σ’ Όποιον Αρέσω», στο video του οποίου συμμετέχουν και «άνθρωποι της διπλανής πόρτας», ανεξαρτήτως φύλου, διαφόρων ηλικιών, διαφορετικής εξωτερικής εμφάνισης και εθνικότητας, καθώς και μέλη της LGBT+ κοινότητας, καλεί τον καθένα μας να αγαπά τον εαυτό του όπως είναι και να εκφράζεται δημόσια αδιαφορώντας για τις στερεοτυπικές κριτικές και ταυτόχρονα καλεί την κοινωνία μας να εξαλείψει τις πάσης φύσεως διακρίσεις.

Δείτε παρακάτω το νέο video clip της Καίτης Γαρμπή στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο Adam.

Ετικέτες

Read More

And More