O Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση από τη «Μουρμούρα» – Τι γίνεται με την αντικαταστάτριά της

Τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο “πράσινο φως” που πήρε η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” προκειμένου να συνεχιστεί για ενδέκατη χρονιά ενώ σχολίασε και την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση.

«Αυτή τη περίοδο νομίζω είμαι στην καλύτερή μου φάση. Αυτή τη στιγμή θα ξεκουραστώ γιατί θα έχουμε την ενδέκατη χρονιά της Μουρμούρας και παράλληλα, από 1η Αυγούστου θα ξεκινήσω πρόβες για τον “Θάνατο του εμποράκου” που θα ανέβει στο θέατρο Ζήνα» είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και συνέχισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζει η Μουρμούρα και έχουμε βάλει ένα στοίχημα να πάμε για 15η χρονιά και οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι για καλό. Θα έχουμε καινούριο ενδιαφέρον, καινούριες ιστορίες, νέα πρόσωπα στο cast. Mάλλον, το βλέπω να πηγαίνουμε για 15 χρόνια».

Σχετικά με την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση που υπήρξε το ταίρι του στη σειρά για πέντε χρόνια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε, «Δε νιώθω πολύ ευχάριστα με την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση αλλά το ίδιο είχα πάθει και με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Είναι πέντε χρόνια από τη ζωή μου. Πέντε χρόνια συγκατοικώ και με έναν άλλο άνθρωπο. Της εύχομαι τα καλύτερα. Θα κάνουμε casting για την αντικαταστάτριά της. Μου έχουν γίνει προτάσεις για να κάνω και κάτι άλλο αλλά την απάντηση την ξέρουν ήδη».

Read More

And More