Rob James Seymour – Survivor: «Στενοχωρήθηκα που έφυγα γιατί δε μπόρεσα να γνωρίσω από κοντά τον Τζέιμς Καφετζή»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε την Δευτέρα 12/2 ο Rob James Saymour, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ενώ εξέφρασε το παράπονό του που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος εισέβαλε στο Survivor την Κυριακή 11/2.

«Ήθελα να κάτσω και άλλο γιατί είχα καταλάβει ότι είχα δώσει χαρά στον κόσμο και ήθελα να μείνω και να γίνω και καλύτερος παίκτης. Νομίζω ήταν η ώρα μου να φύγω από το παιχνίδι, δεν ξέρω τον λόγο», είπε αρχικά ο Rob James Seymour. 

Και συνέχισε: «Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στο παιχνίδι και στενοχωρήθηκα πολύ που έφυγα και δεν μπόρεσα να γνωρίσω από κοντά τον Τζέιμς Καφετζή. Πιστεύω ότι θα ταιριάζαμε, θα κάναμε πολλή παρέα».

Σχετικά με τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια, ο Rob James Saymour σημείωσε: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Θα ήθελα να είμαι σε μια εκπομπή. Μου άρεσε πολύ το Asia Express γιατί είχε ταξίδια. Αν υπήρχε και κάποια άλλη εκπομπή που να μου αρέσει θα το συζήταγα».

Read More

And More