Survivor 2024 – Αλέξης Παππάς: «Το 1990 περνούσαμε τα σύνορα με τους γονείς μου μέσα από το βουνό»

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης 16/1 ο Αλέξης Παππάς. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς μέσα από το Survivor αναφέρθηκε στην περίοδο που όταν ακόμα ήταν πολύ μικρός οι γονείς του αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη Βόρεια Ήπειρο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση, αν είναι να οριοθετήσω μια δύσκολη στιγμή, που δε τη βίωσα τόσο έντονα αλλά τη θυμάμαι και αυτό είναι που με κρατάει σε όλες τις άλλες δυσκολίες και στα ταξίδια μου που ήμουν μόνος μου, είναι η στιγμή που οι γονείς μου, η οικογένειά μου, αποφάσισαν να μεταφερθούμε από τη Βόρεια Ήπειρο στην ελληνική πλευρά και να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάμε το βράδυ με προσοχή τα βουνά και τα στενά περάσματα μέσα στο βουνό, ο ένας πίσω από τον άλλον. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μάνα να χάνει το παιδί της επειδή έπεσε και ο από πίσω της, τής έκλεισε το στόμα για να μην κλάψει και ακουστεί από τους Αλβανούς στρατιώτες και μας γυρίσουν πίσω. Αυτό είναι κάτι που όταν το θυμάμαι με συγκινεί και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Παππάς.

Read More

And More