Survivor 2024: Άρχισαν τα παρατράγουδα με τον Αλέξη Παππά στην καλύβα των κόκκινων – «Γιατί δεν ψηφίσαμε γυναίκα;»

Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι με τους συμπαίκτες του ο Αλέξης Παππάς μετά τη χθεσινή ψηφοφορία του Survivor, από την οποία βγήκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Αλέξης Παππάς ένιωσε αδικημένος από τους συμπαίκτες του γι’ αυτό και θεώρησε πως θέλει να συζητήσει με τους συμπαίκτες του τον λόγο που υπέδειξαν εκείνον ως υποψήφιο, προσπαθώντας να ανακαλύψει τη στρατηγική πίσω από το σκεπτικό τους.

«Δεν έχετε δει, όλο αυτό και το προηγούμενο διάστημα, ότι είμαι ένας παίκτης πολύ σταθερός και έτυχε δυο φορές να μη φέρω νίκες; Είδατε μόνο αυτή την εβδομάδα τις νίκες μου αλλά ξεχάσατε να αναφερθείτε στο γεγονός ότι η ομάδα μας έχει πρόβλημα και στο γυναικείο κομμάτι. Δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ, έχω πρόβλημα όμως όταν λέμε τη μια μέρα ότι είμαστε μια ομάδα, και την επόμενη διακρίνω ότι οι μισοί έχετε γίνει μια ξεχωριστή ομάδα.

Αν φύγω εγώ και μείνει η Κρίστη, θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα στην ομάδα; Γιατί ψηφίστηκα; Γιατί δεν ψηφίσαμε γυναίκα; Αναρωτιέμαι με ποιο τρόπο σκέψης ψηφίστηκα… » είπε μεταξύ άλλων μιλώντας με τους συμπαίκτες του ο Αλέξης Παππάς.

Ενώ μιλώντας στην κάμερα ανέφερε, «Είμαι υποψήφιος, έχω αρκετά ερωτηματικά, είμαι μπερδεμένος, δε κοιμήθηκα καλά. Είναι βαρύ να είσαι υποψήφιος σε μια ομάδα που σε θεωρεί οικογένεια, ότι είστε ένα. Σου γεννά περίεργα συναισθήματα. Δε κατάφερα ποτέ να μάθω μετά από μια συζήτηση που προσπάθησα να κάνω πριν το συμβούλιο, αν αυτή η ομάδα ψηφίζει βάσει των αποτελεσμάτων αυτής της εβδομάδας ή συνολικά από την αρχή.

Οι μπλε έδειξαν ότι προβληματίστηκαν κι εκείνοι με την υποψηφιότητά μου. Σε κάποια σημεία τους ακούω σαν τη φωνή του κόσμου.. Αν παραμείνω δε θα αφήσω αυτή την υποψηφιότητά μου να ξεχαστεί».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164