Survivor 2024: Ενοχλημένη η Μαρία Αντωνά με τον Τζέιμς Καφετζή – «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί»

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Μαρία Αντωνά με τον Τζέιμς Καφετζή.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024 η Μαρία Αντωνά εξέφρασε την άποψη πως ο Τζέιμς Καφετζής τη στοχοποιεί από τη πρώτη μέρα στο παιχνίδι, κάτι που όπως είπε, δε μπορεί να καταλάβει από το που πηγάζει.

«Πως μπορεί ο Τζέιμς και ο κάθε Τζέιμς, από τη στιγμή που δεν έχει μια προσωπική άποψη για κάποιον παίκτη, και δεν έχει συμβιώσει στην καλύβα, ούτε έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα με κάποιον, να έχει άποψη για κάποιον τι παιδί είναι. Εφόσον δεν έχεις συμβιώσει με έναν άνθρωπο, δε μπορείς να πεις κάτι.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Τζέιμς από τη πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ρωτάει γιατί δεν είμαι εγώ υποψήφια… Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί τόσο. Δε μπορώ να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από αυτό, τι μπορεί να σκέφτεται και για ποιο λόγο το κάνει. Αλλά πραγματικά μου είναι τελείως αδιάφορο και αυτό το οποίο εκφράζει και λέει. Δε με αφορά καθόλου

Εγώ είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι του Survivor και όχι το παιχνίδι του Τζέιμς, ούτε κανενός άλλου που μπορεί για κάποιο λόγο, συγκεκριμένο ή όχι, να με στοχοποιεί»

Η Μαρία Αντωνά όμως δεν έμεινε εκεί, αφού εξέφρασε την απορία της και στον αγωνιστικό χώρο με τον Τζέιμς Καφετζή να εκφράζει τη δική του άποψη.

 

Read More

And More