Survivor 2024: Ένταση με την υποψηφιότητα του Γιάννη Περπατάρη – «Γύρισε και μας ξεμπρόστιασε, έβγαλε έναν άλλον εαυτό»

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Περπατάρη στο Survivor 2024 έφερε τα πάνω – κάτω στην ομάδα του, καθώς ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της μπλε ομάδας ψηφίστηκε για τη μονομαχία αποχώρησης.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor2024 η Μαριλίνα Βακονδίου αποκάλυψε πως είχαν ενημερώσει τον συμπαίκτη τους για την ψηφοφορία και το σκεπτικό με τον οποίο επέλεξαν να τον ψηφίσουν.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη επειδή ψήφισα τον Γιάννη, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες. Θεωρώ πως με την Ιωάννα, επειδή το συζητήσαμε πριν τον ψηφίσαμε, δεν το σκεφτήκαμε πολύ καλά, έπρεπε να είχαμε συζητήσει με τον Φάνη για να μας πει κι αυτός την άποψή του», ανέφερε αρχικά η Μαριλίνα Βακονδίου.

Και πρόσθεσε: «Πιάσαμε τον Γιάννη πριν από το συμβούλιο και του είπαμε για τον λόγο που θα τον ψηφίζαμε. Εμείς ψηφίσαμε τον Γιάννη, επειδή θέλουμε να φύγει ο Rob για να δυναμώσει η ομάδα και αν δεν ψηφίζαμε κάποιον άνδρα θα φαινόταν ότι αναιρούμε την ψήφο του Rob.

Μου είπε: Ok, κορίτσια, ότι θέλετε. Όταν φτάσαμε στο συμβούλιο γύρισε και είπε ότι πέσανε οι μάσκες, τα κορίτσια φοβούνται και θέλουν να κερδίσουν μία εβδομάδα παραπάνω», είπε η Μαριλίνα Βακονδίου.

Όσο για το ξέσπασμα του Γιάννη Περπατάρη μετά την ψηφοφορία: «Γύρισε και μας ξεμπρόστιασε στο συμβούλιο και έβγαλε έναν άλλον εαυτό», είπε στο Survivor 2024 η Μαριλίνα Βακονδίου.

Read More

And More